Seminari "Partitë Politike dhe Komunikimi Politik" me gjeneratën 2017 të Shkollës Politike

Seminari "Partitë Politike dhe Komunikimi Politik" me gjeneratën 2017 të Shkollës Politike

24 shtator 2017

Në datat 23-24 Shtator 2017, Shkolla Politike e Prishtinës organizoi seminarin e V-të, me temën "Partitë Politike dhe Komunikimi Politik". 

e diel, 24 shtator 2017/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (10717)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
Mbahet seminari "Politika e Jashtme dhe Siguria Nacionale" me Shkollën Politike

Mbahet seminari "Politika e Jashtme dhe Siguria Nacionale" me Shkollën Politike

2 korrik 2017

Në datat 1-2 Korrik, Shkolla Politike e Prishtinës organizoi seminarin e tretë, me temën "Politika e Jashtme dhe Siguria Nacionale". 

e diel, 2 korrik 2017/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (10936)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
Ligjërata "Njohja Diplomatike e Kosovës - Arritjet dhe Sfidat"

Ligjërata "Njohja Diplomatike e Kosovës - Arritjet dhe Sfidat"

3 maj 2017

Më 3 Maj, Instituti i Prishtines për Studime Politike në bashkëpunim me Cambridge Academy of Global Affaris, organizoi ligjëratën: Njohja Diplomatike e Kosovës - Arritjet dhe Sfidat. 

e mërkurë, 3 maj 2017/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (10859)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
Seminari i dytë nacional me Shkollën Politike 2017

Seminari i dytë nacional me Shkollën Politike 2017

24 prill 2017

Më 21-23 Prill 2017 u mbajt seminari i dytë i Shkollës Politike me temën "Shteti si kuadër fundamental për të vetë-qeverisur: Politika e Politikave Publike.

e hënë, 24 prill 2017/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (10797)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
Seminari i parë i Shkollës Politike 2017 "Shteti dhe shtetësia: Qasja normative dhe e bazuar në vlera në politikë"

Seminari i parë i Shkollës Politike 2017 "Shteti dhe shtetësia: Qasja normative dhe e bazuar në vlera në politikë"

6 mars 2017

Prej 3-5 Mars 2017 u mbajt seminari i parë i Shkollës Politike për vitin 2017 me temën "Shteti dhe Shtetësia: Qasja normative dhe e bazuar në vlera në politikë".

e hënë, 6 mars 2017/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (11274)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
Konferenca informuese për Marrëveshjen e Stabilizim Asociimit në Pejë

Konferenca informuese për Marrëveshjen e Stabilizim Asociimit në Pejë

23 shkurt 2017

Instituti i Prishtinës për Studime Politike në bashkëpunim me Grupin për Studime Juridike dhe Politike, dhe me përkrahjen e Ambasadës Holandeze në Kosovë, më 23 shkurt 2017 mbajti konferencën e tretë informuese për MSA - në kuadër të projektit “Marrëveshja Stabilizim Asociim – Kontrata jonë për të ardhmën” - në Pejë. 

e enjte, 23 shkurt 2017/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (11027)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
RSS
First1011121315171819