U mbajt tryeza ‘Anëtarësimi i Kosovës në Këshill të Evropës’

20 maj 2015

U mbajt tryeza "Anëtarësimi i Kosovës në Këshill të Evropës". Tryeza kishte për qëllim diskutimin e relacionit Kosovë, Këshillin e Evropës dhe anëtarësimin sa më të shpejtë të Kosovës në këtë organizatë. Në këtë tryezë ishin Presidentja e vendit Atifete Jahjaga, ish Ministri i Jashtëm Enver Hoxhaj, Ekspertja e të Drejtave të Njeriut Gjylieta Mushkolaj dhe Fisnik Korenica.

e mërkurë, 20 maj 2015/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (13507)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:

U mbajt Moduli i parë i Shkollës Politike

10 mars 2015

U mbajt Seminari i parë i Shkollës Politike me temën Shteti dhe Shoqëria.

e martë, 10 mars 2015/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (11626)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:

Presidentja Atifete Jahjaga pret PIPS-in dhe organizatat e tjera rreth anëtarësimit në Këshillin e Evropës

2 mars 2015

Instituti i Prishtinës për Studime Politike ka organizuar një takim me Presidenten e Kosovës Znj. Atifete Jahjaga.

e hënë, 2 mars 2015/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (11491)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
RSS
First101112131415161719