Konferenca informuese rreth Marrëveshjes së Stabilizim Asociimit në Prizren

Konferenca informuese rreth Marrëveshjes së Stabilizim Asociimit në Prizren

31 janar 2017

Instituti i Prishtinës për Studime Politike në bashkëpunim me Grupin për Studime Juridike dhe Politike, më 31 Janar 2017 mbajti konferencën informuese për MSA-në kuadër të projektit “Marrëveshja Stabilizim Asociim – Kontrata jonë për të ardhmën” - në Prizren.

e martë, 31 janar 2017/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (10823)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
Konferenca Vjetore e Shkollës Politike dhe Përmbyllja e Vitit Akademik 2016

Konferenca Vjetore e Shkollës Politike dhe Përmbyllja e Vitit Akademik 2016

19 dhjetor 2016

Më 19 dhjetor 2016, PIPS ka mbajtur konferencën vjetore të Shkollës Politike si dhe përmbylljen e vitit akademik 2016 për gjeneratën e 14-të. 

e hënë, 19 dhjetor 2016/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (10927)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
Sfidat e Reformave të Sundimit të Ligjit në kuadër të MSA-së dhe Agjendës së Reformave Evropiane

Sfidat e Reformave të Sundimit të Ligjit në kuadër të MSA-së dhe Agjendës së Reformave Evropiane

15 nëntor 2016

Grupi për Studime Juridike dhe Politike, në bashkëpunim me PIPS, organizuan tryezën e diskutimit mbi “Sfidat e Reformave të Sundimit të Ligjit në kuadër të MSA-së dhe Agjendës së Reformave Evropiane" më 15 Nëntor 2016. 

e martë, 15 nëntor 2016/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (10794)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
Pjesëmarrja në Forumin Botëror të Demokracisë Strasburg 2016

Pjesëmarrja në Forumin Botëror të Demokracisë Strasburg 2016

9 nëntor 2016

Pjesëmarrësit e programit të Shkollës Politike të Prishtinës 2016 kanë përfunduar pjesëmarrjen në Forumin Botëror të Demokracisë në Strasburg të organizuar nga Këshilli i Evropës prej 7-9 Nëntor.

e mërkurë, 9 nëntor 2016/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (10808)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
Publikimi i hulumtimit "Njohja e MSA-së nga qytetarët dhe perceptimet e tyre"

Publikimi i hulumtimit "Njohja e MSA-së nga qytetarët dhe perceptimet e tyre"

6 tetor 2016

Instituti i Prishtinës për Studime Politike, së bashku me Grupin për Studime Juridike dhe Politike, më 6 Tetor 2016 bëri prezantimin e rezultateve të hulumtimit "Njohja e MSA-së nga qytetaret dhe perceptimet e tyre". 

e enjte, 6 tetor 2016/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (10788)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
PIPS mban takimin e katërt për ofrimin e Asistencës Teknike për Komuna

PIPS mban takimin e katërt për ofrimin e Asistencës Teknike për Komuna

29 shtator 2016

PIPS, si pjesë e projektit “Forcimi i kapaciteteve të qeverisë lokale dhe rritja e pjesëmarrjes së qytetarëve”, ka mbajtur takimin e katërt për ofrimin e Asistencës Teknike për komunën e Graçanicës dhe Parteshit. 

e enjte, 29 shtator 2016/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (12745)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
RSS
First1011121314161819