PIPS dhe Komisioni për Punë të Jashtme me Memorandum të Mirëkuptimit

PIPS dhe Komisioni për Punë të Jashtme me Memorandum të Mirëkuptimit

30 mars 2018

Me datën 30 Mars u nënshkrua Memorandumi i Mirëkuptimit ndërmjet Leonora Kryeziu, Drejtoreshë Ekzekutive e Institutit të Prishtinës për Studime Politike (PIPS) dhe Vjosa Osmani-Sadriu, kryetare e Komisionit për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike. 

 

e premte, 30 mars 2018/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (2186)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
Takim me Komisionin për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti dhe Industri

Takim me Komisionin për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti dhe Industri

14 mars 2018

Më 14 mars 2018, e mërkure, Drejtoresha Ekzekutive e Institutit të Prishtinës për Studime Politike, znj. Leonora Kryeziu prezantoi në takimin e Komisionit për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti dhe Industri të Kuvendit të Kosovës projektin e GIZ ORF-EE "Bashkëpunimi rajonal dhe zhvillimi i kapaciteteve të deputetëve të Evropës Juglindore për eficiencën e energjisë dhe mbrojtjen klimatike. 

e mërkurë, 14 mars 2018/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (2130)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
Seminari i parë i Shkollës Politike 2018 “Shteti dhe Shoqëria: Identiteti Politik, Qeverisja dhe Rendi Politik”

Seminari i parë i Shkollës Politike 2018 “Shteti dhe Shoqëria: Identiteti Politik, Qeverisja dhe Rendi Politik”

4 mars 2018

Në datat 2-4 Mars Shkolla Politike mbajti Seminarin e parë për Gjeneratën e 16-të me temën “Shteti dhe Shoqëria: Identiteti Politik, Qeverisja dhe Rendi Politik”. Ky Seminar u përqëndrua në procesin e shtetndërtimit të Kosovës pas avancimit formal politik nga administrimi i OKB në krijimin e shtetit, gjithashtu duke prekur rolin e akterëve dhe kontekstit ndërkombëtar në këtë proces.

e diel, 4 mars 2018/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (2576)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
Takimi i parë i Shkollës Politike 2018

Takimi i parë i Shkollës Politike 2018

31 janar 2018

Më datë 31 Janar, e mërkure, u mbajt takimi i parë me pjesëmarrësit/et e Gjeneratës së 16-të të Shkollës Politike. Drejtoresha e Institutit të Prishtinës për Studime Politike, znj. Leonora Kryeziu e hapi takimin duke prezantuar para pjesëmarrësve prapavijën e Shkollës Politike dhe aktivitetet e mbajtura ndër vite. 

e mërkurë, 31 janar 2018/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (2160)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
Çertifikohet Shkolla Politike dhe mbahet diskutimi Viti 2018 për Kosovën: Vit i konsensusit politik apo vazhdim në udhëkryqin e vjetër

Çertifikohet Shkolla Politike dhe mbahet diskutimi Viti 2018 për Kosovën: Vit i konsensusit politik apo vazhdim në udhëkryqin e vjetër

18 dhjetor 2017

Me datën 18 dhjetor, Instituti i Prishtinës për Studime Politike ka mbajtur eventin final për Gjeneratën e 15-të, ku u shpërndanë diplomat për pjesëmarrësit. Në pjesën e dytë të eventit u mbajt diskutimi “Viti 2018 për Kosovën: Vit i konsensusit politik apo vazhdim në udhëkryqin e vjetër”.

e hënë, 18 dhjetor 2017/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (2132)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
Shkolla Politike në Forumin Botëror për Demokraci në Strasburg 2017

Shkolla Politike në Forumin Botëror për Demokraci në Strasburg 2017

9 nëntor 2017

Shkolla Politike e Prishtinës morri pjesë në Forumin Botëror për Demokraci, i cili u mbajt prej 8-10 Nëntor. Forumi Botëror për Demokraci organizohet nga organizata e Këshillit të Evropës. 

e enjte, 9 nëntor 2017/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (2052)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
RSS
First567810121314Last