Number of search result: 42

PIPS organizon tryezën për diskutim mbi ligjin e ri të Efiçencës së Energjisë

27 maj 2016

Aktiviteti është përkrahur nga Fondi Regjional i hapur i GIZ-it për Evropen Jug-lindore.

e premte, 27 maj 2016/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (7881)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:

Po mbahet Seminari i dytë i Shkollës Politike

25 prill 2016

Këtë vikend po mbahet Seminari i dytë Gjeneratës së trembëdhjetë të Shkollës Politike. Tema e këtij Seminari është Demokracia dhe Zhvillimi, ndërsa debatet do të trajtojnë koncepte si: modelet e zhvillimit, kompetencat e nivelit lokal dhe nivelit qendror politik në zhvillimin e një vendi, lidhjen e sundimit të ligjit me zhvillimin ekonomik etj.

e hënë, 25 prill 2016/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (7896)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:

PIPS në Buletinin e Këshillit të Evropës

18 shkurt 2016

Në Newsletter-in e fundit të Këshillit të Evropës, që përmbledh aktivitetet e Shkollave Politike është përmendur publikimi i PIPS rreth “Gadishmërisë së Kosovës për të përmbushur kriteret për anëtarësim në Këshillin e Evropës: Një qasje krahasuese”

e enjte, 18 shkurt 2016/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (7906)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:

PIPS nënshkruan Memorandumin e Mirëkuptimit në Sarajevë

6 dhjetor 2015

Më 4 Dhjetor në Sarajevë Instituti i Prishtinës për Studime Politike ka nënshkruar marrëveshje që përfshin shtatë vendet e rajonit të Evropës Jug-lindore, Forumin Baltik të Ambientit Gjerman (BEF) dhe German Organisation Deutsche fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ).

e diel, 6 dhjetor 2015/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (7934)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:

U mbajt Moduli i parë i Shkollës Politike

10 mars 2015

U mbajt Seminari i parë i Shkollës Politike me temën Shteti dhe Shoqëria.

e martë, 10 mars 2015/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (7935)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:

Presidentja Atifete Jahjaga pret PIPS-in dhe organizatat e tjera rreth anëtarësimit në Këshillin e Evropës

2 mars 2015

Instituti i Prishtinës për Studime Politike ka organizuar një takim me Presidenten e Kosovës Znj. Atifete Jahjaga.

e hënë, 2 mars 2015/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (7876)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
RSS
1234567