Number of search result: 42

Mbahet seminari "Politika e Jashtme dhe Siguria Nacionale" me Shkollën Politike

Mbahet seminari "Politika e Jashtme dhe Siguria Nacionale" me Shkollën Politike

2 korrik 2017

Në datat 1-2 Korrik, Shkolla Politike e Prishtinës organizoi seminarin e tretë, me temën "Politika e Jashtme dhe Siguria Nacionale". 

e diel, 2 korrik 2017/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (7968)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
Seminari i dytë nacional me Shkollën Politike 2017

Seminari i dytë nacional me Shkollën Politike 2017

24 prill 2017

Më 21-23 Prill 2017 u mbajt seminari i dytë i Shkollës Politike me temën "Shteti si kuadër fundamental për të vetë-qeverisur: Politika e Politikave Publike.

e hënë, 24 prill 2017/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (7874)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
Konferenca Vjetore e Shkollës Politike dhe Përmbyllja e Vitit Akademik 2016

Konferenca Vjetore e Shkollës Politike dhe Përmbyllja e Vitit Akademik 2016

19 dhjetor 2016

Më 19 dhjetor 2016, PIPS ka mbajtur konferencën vjetore të Shkollës Politike si dhe përmbylljen e vitit akademik 2016 për gjeneratën e 14-të. 

e hënë, 19 dhjetor 2016/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (7887)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
Pjesëmarrja në Forumin Botëror të Demokracisë Strasburg 2016

Pjesëmarrja në Forumin Botëror të Demokracisë Strasburg 2016

9 nëntor 2016

Pjesëmarrësit e programit të Shkollës Politike të Prishtinës 2016 kanë përfunduar pjesëmarrjen në Forumin Botëror të Demokracisë në Strasburg të organizuar nga Këshilli i Evropës prej 7-9 Nëntor.

e mërkurë, 9 nëntor 2016/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (7887)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:

U mbajt Seminari i parë “Politikat e Punësimit për të rinjtë”

1 korrik 2016

Në kuadër të projektit Promovimi i Punësimit të të Rinjëve Përmes Partneritetit Social dhe Bashkëpunimit u organizua seminari i parë me temën Politikat e Punësimit për të Rinjtë.

e premte, 1 korrik 2016/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (8660)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
U mbajt Seminari Politika e Jashtme dhe Siguria Kombëtare

U mbajt Seminari Politika e Jashtme dhe Siguria Kombëtare

28 qershor 2016

Shkolla Politike organizoi Seminarin e tretë me temën Politika e Jashtme dhe Siguria Kombëtare. Seminari trajtoi tema si: marrëdhëniet dypalëshe dhe marrëdhëniet shumëpalëshe në mes shteteve në Ballkan, të ardhmen Evropiane të Rajonit dhe procesin e zgjerimit, Politikën e Jashtme të shtetit të Kosovës si dhe rolin e SHBA-ve, BE-së dhe Rusisë në Ballkan.

e martë, 28 qershor 2016/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (7995)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
RSS
1234567