Number of search result: 17

Konferenca informuese rreth Marrëveshjes së Stabilizim Asociimit në Prizren

Konferenca informuese rreth Marrëveshjes së Stabilizim Asociimit në Prizren

31 janar 2017

Instituti i Prishtinës për Studime Politike në bashkëpunim me Grupin për Studime Juridike dhe Politike, më 31 Janar 2017 mbajti konferencën informuese për MSA-në kuadër të projektit “Marrëveshja Stabilizim Asociim – Kontrata jonë për të ardhmën” - në Prizren.

e martë, 31 janar 2017/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (16327)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
Sfidat e Reformave të Sundimit të Ligjit në kuadër të MSA-së dhe Agjendës së Reformave Evropiane

Sfidat e Reformave të Sundimit të Ligjit në kuadër të MSA-së dhe Agjendës së Reformave Evropiane

15 nëntor 2016

Grupi për Studime Juridike dhe Politike, në bashkëpunim me PIPS, organizuan tryezën e diskutimit mbi “Sfidat e Reformave të Sundimit të Ligjit në kuadër të MSA-së dhe Agjendës së Reformave Evropiane" më 15 Nëntor 2016. 

e martë, 15 nëntor 2016/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (16432)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
Publikimi i hulumtimit "Njohja e MSA-së nga qytetarët dhe perceptimet e tyre"

Publikimi i hulumtimit "Njohja e MSA-së nga qytetarët dhe perceptimet e tyre"

6 tetor 2016

Instituti i Prishtinës për Studime Politike, së bashku me Grupin për Studime Juridike dhe Politike, më 6 Tetor 2016 bëri prezantimin e rezultateve të hulumtimit "Njohja e MSA-së nga qytetaret dhe perceptimet e tyre". 

e enjte, 6 tetor 2016/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (16292)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
Mbahet tryeza me temën “Ndikimi i MSA-së në zhvillimin ekonomik dhe në investimet e huaja direkte”

Mbahet tryeza me temën “Ndikimi i MSA-së në zhvillimin ekonomik dhe në investimet e huaja direkte”

11 korrik 2016

Me datën 11 korrik, Instituti i Prishtinës për Studime Politike (PIPS) së bashku me Grupin për Studime Juridike dhe Politike (GLPS) organizuan tryezën e parë tematike “Ndikimi i MSA-së në zhvillimin ekonomik dhe në investimet e huaja direkte”. 

e hënë, 11 korrik 2016/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (17388)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
U mbajt trajnimi i hulumtuesve për publikimin në lidhje percepcionet e kosovarëve mbi MSA-në

U mbajt trajnimi i hulumtuesve për publikimin në lidhje percepcionet e kosovarëve mbi MSA-në

24 qershor 2016

Me datën 22 Qershor, Instituti i Prishtinës për Studime Politike organizoi trajnimin e hulumtuesve që do të jenë në terren përgjatë datave 27 qershor-3 korrik, për mbledhjen e të dhënave të hulumtimit për percepcionet e kosovarëve në lidhje me nënshkrimin e Marrëveshjes së Stabilizim Asociimit.

e premte, 24 qershor 2016/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (16557)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
RSS
123