First seminar of the School of Politics 2021 was held

First seminar of the School of Politics 2021 was held

21 March 2021

The 19th generation of the Prishtina School of Politics held its first seminar on March 19-21.

The lecturers in this seminar were: Gëzim Visoka, Vjosa Musliu, Fisnik Korenica, Adri Nurellari, Ermal Hasmija, Ramadan Ilazi and Gëzim Krasniqi.
21 March 2021/Author: Diona Kusari/Number of views (15394)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Categories: Activities
Tags:
Closing event of the eighteenth generation of the Prishtina School for Political Studies

Closing event of the eighteenth generation of the Prishtina School for Political Studies

24 February 2021

PIPS has held the closing event for the eighteenth generation of the School for Political Studies. On this occasion, thirty participants have been certified for the completion of the cycle of School of Political Studies of the Council of Europe.
24 February 2021/Author: Diona Kusari/Number of views (18101)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Categories: Activities
Tags:
THIRRJE PËR APLIKIME PËR PUNË PRAKTIKE NË PIPS

THIRRJE PËR APLIKIME PËR PUNË PRAKTIKE NË PIPS

9 February 2021

PIPS ka hapur thirrjen për aplikime për praktikantë/e me pagesë. Puna praktike është part-time (20 orë në javë) për 2 muaj (me pajtimin e dy palëve mund të zgjatet).

Praktikantët do të angazhohen në:
​- Organizimin dhe pjesëmarrjen në aktivitete që zhvillohen në kuadër të programeve të PIPS
- Asistencë në hulumtim dhe shpërndarjen e informacionit dhe publikimeve të prodhuara nga organizata
- Mbarëvajtjen e punëve administrative të zyrës

Afati i fundit për aplikim është 21 Shkurt 2021.
Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë një CV-në dhe një letër motivimi në e-mailin: shkolla.politike@gmail.com
 

09 February 2021/Author: Diona Kusari/Number of views (19145)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Categories: Activities
Tags:
Seria e diskutimeve me ekspertë dhe akademike për Dialogun Kosovë-Serbi

Seria e diskutimeve me ekspertë dhe akademike për Dialogun Kosovë-Serbi

18 December 2020

PIPS ka lansuar serinë e diskutimeve me ekspertë dhe akademikë për dialogun Kosovë-Serbi.

Me datat 15,16 dhe 17 Dhjetor PIPS ka organizuar tre diskutime me ekspertë dhe akademikë për të diskutuar për Asosacionin e Komunave me shumicë serbe, Drejtësinë tranzicionale dhe Politikën e Jashtme si pjesë e serisë së diskutimeve për dialogun Kosovë-Serbi.
18 December 2020/Author: Diona Kusari/Number of views (17516)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Categories: Activities
Tags:
Closing event of the Program for journalists in the field of energy and environment and awarding of prizes for the best articles

Closing event of the Program for journalists in the field of energy and environment and awarding of prizes for the best articles

1 December 2020

On December 1, PIPS concluded its one-year commitment as part of the Program for Journalists in the fields of Energy and Environment.

As part of this program, PIPS through the support of GIZ, during this year has held a seminar on energy and sustainable environmental planning, a workshop on environmental reporting and has organized a competition for the best articles on energy and environmental issues.
01 December 2020/Author: Diona Kusari/Number of views (17619)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Categories: Activities
Tags:
OPEN CALL FOR APPLICATIONS FOR SCHOOL FOR POLITICAL STUDIES 2021

OPEN CALL FOR APPLICATIONS FOR SCHOOL FOR POLITICAL STUDIES 2021

1 December 2020

Prishtina School for Political Studies has opened the call for application for the admission of candidates for the nineteenth generation (19).

School for Political Studies is one of the first non-formal political education programs in Kosovo and the oldest program that is still active. School for Political Studies has been implemented by the Prishtina Institute for Political Studies since 2003 through the support of the Council of Europe.

The aim of the program is to promote a new political culture for young leaders in line with the three key principles of the Council of Europe: democracy, rule of law and human rights. Throughout a year 30 participants coming from political parties, media, civil society, public administration etc. have the opportunity to attend modules with lectures from eminent local and international speakers. The program is currently implemented in 22 different countries around the world and graduates are certified by the Council of Europe and the Secretary General of this organization.
01 December 2020/Author: Diona Kusari/Number of views (22436)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Categories: Activities
Tags:
RSS
First2345791011Last