PIPS mban takimin e parë për ofrimin e Asistencës Teknike për Komuna

PIPS mban takimin e parë për ofrimin e Asistencës Teknike për Komuna

8 shtator 2016

PIPS, si pjesë e projektit “Forcimi i kapaciteteve të qeverisë lokale dhe rritja e pjesëmarrjes së qytetarëve”, ka mbajtur takimin e parë për ofrimin e Asistencës Teknike për disa nga komunat e përfshira në projekt. 

e enjte, 8 shtator 2016/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (19119)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
Mbahet tryeza me temën “Ndikimi i MSA-së në zhvillimin ekonomik dhe në investimet e huaja direkte”

Mbahet tryeza me temën “Ndikimi i MSA-së në zhvillimin ekonomik dhe në investimet e huaja direkte”

11 korrik 2016

Me datën 11 korrik, Instituti i Prishtinës për Studime Politike (PIPS) së bashku me Grupin për Studime Juridike dhe Politike (GLPS) organizuan tryezën e parë tematike “Ndikimi i MSA-së në zhvillimin ekonomik dhe në investimet e huaja direkte”. 

e hënë, 11 korrik 2016/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (19597)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:

U mbajt Seminari i parë “Politikat e Punësimit për të rinjtë”

1 korrik 2016

Në kuadër të projektit Promovimi i Punësimit të të Rinjëve Përmes Partneritetit Social dhe Bashkëpunimit u organizua seminari i parë me temën Politikat e Punësimit për të Rinjtë.

e premte, 1 korrik 2016/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (21907)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
U mbajt Seminari Politika e Jashtme dhe Siguria Kombëtare

U mbajt Seminari Politika e Jashtme dhe Siguria Kombëtare

28 qershor 2016

Shkolla Politike organizoi Seminarin e tretë me temën Politika e Jashtme dhe Siguria Kombëtare. Seminari trajtoi tema si: marrëdhëniet dypalëshe dhe marrëdhëniet shumëpalëshe në mes shteteve në Ballkan, të ardhmen Evropiane të Rajonit dhe procesin e zgjerimit, Politikën e Jashtme të shtetit të Kosovës si dhe rolin e SHBA-ve, BE-së dhe Rusisë në Ballkan.

e martë, 28 qershor 2016/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (18893)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
U mbajt trajnimi i hulumtuesve për publikimin në lidhje percepcionet e kosovarëve mbi MSA-në

U mbajt trajnimi i hulumtuesve për publikimin në lidhje percepcionet e kosovarëve mbi MSA-në

24 qershor 2016

Me datën 22 Qershor, Instituti i Prishtinës për Studime Politike organizoi trajnimin e hulumtuesve që do të jenë në terren përgjatë datave 27 qershor-3 korrik, për mbledhjen e të dhënave të hulumtimit për percepcionet e kosovarëve në lidhje me nënshkrimin e Marrëveshjes së Stabilizim Asociimit.

e premte, 24 qershor 2016/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (18906)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:

PIPS organizon tryezën për diskutim mbi ligjin e ri të Efiçencës së Energjisë

27 maj 2016

Aktiviteti është përkrahur nga Fondi Regjional i hapur i GIZ-it për Evropen Jug-lindore.

e premte, 27 maj 2016/Author: Diona Kusari/Numri i shikimeve (18829)/Comments (0)/ Article rating: No rating
Kategoria: Aktivitetet
Etiketimet:
RSS
First1112131415161820