Çertifikimi i Shkollës Politike nga Këshilli i Evropës

Date: 13.11.2017

Me përfundimin e Seminarit Forumi Botëror për Demokraci, në ambientet e Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës u bë çertifikimi i aplikantëve të Shkollës Politike të Prishtinës, për përfundimin e suksesshëm të këtij programi. Në këtë ceremoni mbajti fjalim drejtori i planifikimit të politikave të Këshillit të Evropës Matjaž Gruden, ndërsa dorëzimin e çertifikatave për Drejtoreshën Ekzekutive të PIPS Leonora Kryeziu, e bëri Sekretari i Përgjithshëm i Këshillit të Evropës, Thorbjørn Jagland.

Shkolla Politike e Prishtinës edhe njëherë i uron pjesëmarrësit e gjeneratës së 15-të, duke iu uruar fat dhe sukses në ndërrmarjet e tyre të ardhshme.

Më shumë foto nga kjo ceremoni, si dhe nga Forumi Botëror për Demokraci mund të gjenden në faqen tonë në Facebook: Instituti i Prishtinës për Studime Politike.