Shkolla Politike organizoi trajnim për pjesëmarrësit

Date: 20.10.2017

Me datën 19 Tetor, Shkolla Politike organizoi trajnim për pjesëmarrësit. Në këtë trajnim pjesëmarrësit patën rastin të mësojnë më shumë për metodat e hulumtimit dhe strukturimin e punimevet të cilat pritet të publikohen deri në fund të vitit. Gjenerata e 15-të e Shkollës Politike do të punojnë në 4 punime të cilat do të publikohen në kuadër të PIPS, duke hulumtuar mbi temën e arsimit, kritereve të Komisionit të Venecias, madhësisë së qeverisë dhe reformës së administratës publike dhe ligjit për partitë politike.