Konferenca informuese per MSA, Peje

IMG_8327

Date: 27.02.2017

Instituti i Prishtinës për Studime Politike në bashkëpunim me Grupin për Studime Juridike dhe Politike, dhe në përkrahje te Ambasades Holandeze ne Kosove, më 23/2 mbajti konferencën e tretë informuese per MSA – në kuadër të projektit “Marrëveshja Stabilizim Asociim – Kontrata jonë për të ardhmën” – në Peje. Të ne kete konference kishte zyrtarë te komunës së Peje dhe komunave te tjera rajonale. Kjo konference trajtoi rendesine e MSA si dhe obligimet e komunave: zbatimin e MSA-se ne nivel komunal sa i perket planifikimit te politikave, monitorimit dhe raportimit.

Videon e kesaj konferences mund ta gjeni ne likun ne vijim: http://www.kosovapress.com/…/konferenca-msa-perfitimet-dhe…/

IMG_8377 IMG_8431 IMG_8552 IMG_8580