banner

Gjeneratat

Date: 24.07.2016

Gjenerata e parë (Viti 2003)

Adrian Jashari – Ministria e Ekonomisë dhe Financave, OJQ EDA
Besim Zeqiri – Zyrtar i privatizimit
Bernard Zeneli – Ligjërues në Universitetin e Prishtinës
Dorina Dakolli – ECMI, Finance Manager
Enesa Kadic – Ministria e Arsimit dhe Shkences, Zyrtare
Fatushe Haliti – Deputete, LDK
Fetije Kepuska – Deputete, LDK
Genc Turku – Western Union, Menaxher Financiar
Gani Sadik – Deputet, KDTP
Gjylshene Berisha – Deputet, LDK
Ilir Salihu – Zëvendësdrejtor i POEs, Udhëheqës i Bordit të PIPS
Ivana Markovic – Deputet, POVRATAK
Jelena Popovic – OJQ MPDL, Juriste
Lirak Celaj – Deputet, PDK

Laura Kryeziu – Drejtoreshë e NAAC
Radica Berishaj – Ministria e Arsimit dhe Shkencës, Zyrtare
Ramadan Kelmendi – Deputet, LDK
Sala Ahmeti – Deputete, PDK
Sabit Rrustemi – Deputet, LDK
Shendije Geci – OSBE Gjilan, Zyrtar për Demokratizim
Tomor Boshnjaku – ECMI-CoE, Menaxher i Projektit
Xhangyle Ilajzi – Agjensia Kosovare e Mirëbesimit
Xhezair Murati – Deputet, VATAN

Zylfije Hundozi – Deputete, AAK

Gjenerate e Dyte (Viti 2004)

Fadil Kryeziu – Deputet, LDK
Fatmir Rexhepi – Deputet dhe Anëtar i Kryesisë së LDK-së
Teuta Hadri – Deputete, PDK
Tansel Sherifi – Agjensia Kosovare e Privatizimit, Zyrtar
Stojanka Petkovic – Deputete, POVRATAK
Jeta Bejtullahu – Qendra për të Drejtën Humanitare, Udhëheqëse e Zyrës
Jonuz Jonuzi – Këshilltar Komunal, Gjilan
Izet Sadiku – Këshilltar në Ministrinë e Pushtetit Lokal, LDK
Fatmire Berisha – Këshilltar Komunale në Mitrovicë
Fehmi Mujota – Kryetar i Komunës së Shtimes
Lutfi Haziri – Kryetar i Gjilanit, Udhëheqës i Asociacionit të Komunave
Ljiljana Kenic – Deputete, POVRATAK

Dragan Petkovic – Këshilltar Komunal në Gjilan
Dobrivoje Mladenovic – Zyrtar Komunal në Gjilan
Aferdita Syla – Drejtoreshë Ekzekutive e Qendrës Rinore në Gjilan
Kreshnik Berisha – Drejtor i ATRC
Dardan Velija – Drejtor Ekzekutiv i KODI
Burim Thaqi – Aktivist i Shoqërisë Civile
Amir Selamani – Student i Shkencave Politike
Melita Kabashi – Aktiviste e Shoqërisë Civile
Ganimete Hasani – Këshilltare Komunale, Mitrovicë
Adriatik Stavileci – Zëdhënës i Doganave të Kosovës
Zelfie Pllana – Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale

Gjenerata e tretë (Viti 2005)

Agon Vrenezi – Zyra e Komisionerit për të Drejtat e Njeriut, zyrtar
Albert Avdiu – Këshilltar Ligjor, OSBE
Aleksandar Vostic – Këshilltar në Ministrinë e Kthimit
Besa Shahini – Drejtoreshë e Iniciativës Kosovare për Stabilitet
Besnik Osmani – Sekretar i Përhershëm i Ministrisë së Pushtetit Lokal
Biserka Ivanovic – Asistent Programi, Departamenti për Demokratizim OSBE
Brikenda Kryeziu – Deputete, LDK
Donika Kacinari – Konsulent, USAID – UNDP – IFES
Edita Kusari – Qendra Kombëtar për Gjykatat Shtetërore
Edmond Efendija – Zyrtar programi për Kuvendin, NDI
Gjylieta Mushkolaj – Drejtoreshë e Institutit për të Drejtat e OJQ-ve
Hajredin Hyseni – Deputet, PDK
Ilir Fetahu – Zyrtar Ligjor, Ministria për Transport
Ilir Hoxha – Organizata Botërore e Shëndetësisë, Zyra Prishtinë
Kushtrim Shaipi – Drejtor i IQ
Labinot Salihu – Partia ORA
Lulzim Zeneli – Deputet, LDK
Naim Behluli – Këshilltar Politik, Ministria e Pushtetit Lokal
Nuran Malta – Deputete, KDTP
Safete Haderxhonaj – Deputete, PDK
Salije Gajtani – Gazetare, KOHA DITORE
Shqipe Breznica – Këshilli Kombëtar Shqiptaro-Amerikan, NAAC
Shqiprim Pula – Zyrtar i Lartë për Integrime Evropiane
Sokol Bashota – Kryetar i Klinës
Teuta Beselica – Këshilli Britanik
Valon Murati – Drejtor, Qendra për të Drejta të Njeriut, Universiteti i Prishtinës
Vesna Jovanovic – Partia Social-demokrate, Deputet
Viktor Popovic – OJQ
Yll Hoxha – Zëdhënës i Partisë ORA
Zenun PAJAZITI – Deputet, PDK

Gjenerata e katërt (Viti 2006)

Adnan AHMETI – Zyra e Kryeministrisë, Zyrtar për ngritje kapacitetesh
Albin MATOSHI – Koordinator i Programeve, COHU
Anda VALLA-EFENDIJA – Trajner i “World Learning”
Arbana XHARRA – Gazetar, Koha Ditore
Arjeta REXHAJ – Qendra për Hulumtime dhe Trajnime, Drejtoreshë
Bujar CAKOLLI – Anëtar i Forumit Rinor, PDK
Enis KERVAN – Deputet, KDTP
Fisnik HALIMI – Sekretar i Partisë Reformisë ORA
Flakron SYLEJMANI – Asistent i Grupit Parlamentar të LDK-së
Ilir RAMA – Ministria e Energjisë, Zyra për Bashkëpunim me Donatorët
Ilirjana BAJRAKTARI – OJQ ATRC
Ilir SHEHU – Shef i Kabinetit të Ministrit për Energji
Ksenija BOZOVIC – Anëtar i Partisë DS
Kujtim KERVESHI – Këshilltar i Ministrit të Drejtësisë, Kryetar i të Rinjve të AAK-së
Kushtrim KRASNIQI – Drejtor Ekzekutiv “West Blakan Initiative”
Leonora MUSHICA-MEHMETI – EAR
Liridon LATIFI – Hulumtues, ICG
Lulzim MJEKU – Gazeta “Lajm”
Nderim GASHI – Anëtar i Kryesisë së LDK-së, Prizren
Nenad STOJANOVIC – Anëtar i DS
Nezir SINANI – Zëdhënës i KEK
Nijazi KRYEZIU – Udhëheqës i Zyrës së Trajnimit, PDK
Rexhep MORINA – PTK, Zyrtar
Rudina BUKOSHI – Deputete, LDK
Safet KABASHAJ – Kryeredaktor, Radio Blue Sky
Sasa RISTIC – Asistent Ligjor, UNMIK
Shqipe MJEKIQI – Zyrtar Protokolli, Zyra e Presidentit
Shpresa MURATI – Deputete
Valbon KRASNIQI – Anëtar i Forumit Rinor të LDK-së
Vlora KRYEZIU – Departmenti i Kulturës, Komuna e Prishtinës
Valon SYLA – Drejtor Marketingu i gazetës EXPRESS
Zana BAJRAMI-RAMA – Zyra për Integrime Evropiane, Ministria e Energjisë

Gjenerata e pestë (Viti 2007)

Abelard TAHIRI – Anëtar i Kryesisë së Forumit Rinor të PDK-së
Agim KULETA – Deputet, Lëvizja për Bashkim
Armend BEKAJ – Organizata KODI, Drejtor Ekzekutiv
Armend ZEMAJ – Deputet i LDK-së
Arton KONUSHEVCI – Gazetar, KTV dhe Radio Evropa e Lirë
Bashmir XHEMAJ – Gazetar, KTV
Bukurije BAJRALIU – Gazetare, Koha Ditore
Donika KADAJ BUJUPI – Anëtare e Kryesisë dhe Deputete, AAK
Enis AHMETAJ – Asistent për të Drejta të Njeriut, OSBE
Enis SUBI – Forumi Rinor, Partia Demokratike Turke e Kosovës
Enver KRASNIQI – Drejtor i Zyrës Ligjore, Auditori Gjeneral
Faton OSMANI – Gazetar/Redaktor, Gazeta Lajm
Fatos MANI – Sekretar i Përgjithshëm i Forumit Rinor, AAK
Fehmi FERATI – Menaxher, PTK
Florian DUSHI – Sekretar i Degës së LDK-së, Prishtinë
Ilir GASHI – Asistent i Grupit Parlamentar të PDK-së
Ismajl DIBRANI – Kreytar i Degës së ORA-së në Drenas
Lorik BAJRAMI – Hulumtues, KODI
Luan JUSUFI – Anëtar i Këshillit të Përgjithshëm të LDK-së
Maja MARKOVIC – Asistent për minoritete, Ambasada e SHBA-së
Rozafa UKIMERAJ – Shefe e Zyrës së Sekretarit të Përhershëm, Ministria e Pushtetit Lokal
Samedin MEHMETI – Drejtoria për Mbështetje Administrative, Policia e Kosovës
Samir REKA – Asistent politik i kryetarit të ORA-së
Sanja DAVIDOVICI – Udhëheqëse e Komisionit Ndërkombëtar për Zyrat e Huaja
Valentina QARRI – Udhëheqëse e Zyrës, Asociacioni për Trajnime
Valmira REXHEBEQAJ – Këshilltare, Ministria e Financave
Veton ELSHANI – Zëdhënës i Policisë së Kosovës
Visar DEMIRI – Anëtar i Kryesisë së Forumit Rinor të AAK-së
Vjollca DIBRA – Këshilltar Komunale në Prishtinë

Gjenerata e gjashtë (Viti 2008)

Agim NIKA – Zëvendësdrejtor, Doganat e Kosovës
Agron BAJRAMI – Udhëheqës i Zyrës Ligjore, Ministria e Drejtësisë
Alban Muriqi – Zyrtar i Lartë Ligjor, KQZ
Arijeta Dushi ÇARKAXHIU – USAID
Artan ÇALLAKU – Zyra për Cështje Evropiane, Kryeministria
Avni SAHITI – Drejtor i Prokurimit në Ministrinë e Pushtetit Lokal
Berat MIFTARI – Gazetar në Radio Blue Sky
Driton AVDIU – ‘LEVIZJA PËR BASHKIM’
Driton VATOVCI – Zëvendës Koordinator Projektesh, GTZ
Edi SEJDIU – Asistent Personal i Kryeministrit të Kosovës
Florije KQIKU – Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor
Gëzim VISOKA – Asistent të Programit Kombëtar, UNFPA
Kushtrim MEHMETAJ – Drejtor i OJQ O ‘ROGER’
Latife NEZIRI – Udhëheqëse e Zyrës për Bashkëpunim Ndërkombëtar, Policia e Kosovës
Manushaqe MUÇAJ – Anëtar e LDK-së, Ministria e Drejtësisë
Memli KRASNIQI – Zëdhënës i Qeverisë së Kosovës, Ministër i Kulturës
Medain HASHANI – Zëvendës-drejtues i Asamblesë Komunale, Ferizaj
Merita MUSMURATI – Asistente Programi, Ambasada e SHBA-së në Kosovë
Rinor BEKA – Zyrtar për legjislacion, NDI
Ramadan ILAZI – Drejtor i OJQ INPO
Sebahate JONUZI – Udhëheqëse e Divizionit për Burime Njerëzore, Agjencia Anti-Korrupsion
Sejdë TOLAJ – Anëtar i Kryesisë së LDD-së
Shqipe PANTINA – Zyrtar për Avokim, IREX
Valbona TAHIRI – Kordinatore Projekti për East West Institute, Gjilan.
Valon TOLAJ – Kreytar i Forumit Rinor të AAK-së
Violeta HYSENI – Gazetare, Korrespodente e BBC në Kosovë
Xhemajl REXHA – Gazetar dhe Redaktor, KTV
Xheraldina CERNOBREGU – Specialist për Komunikim, USAID
Zejdush TAHIRI – LDK

Gjenerata e shtatë (Viti 2009)

Adrian ÇOLLAKU – Gazetar dhe Redaktor “Zëri”
Agron DEMI – Instituti GAP
Albina BERISHA – Menaxhere për Zhvillim Biznesesh, MDA
Arjeta EMRA – Këshilli Britanik
Avni ZUKA – Zyrtar ligjor, NDI
Bashkim FAZLIU – Këshilltar Komunal në Ferizaj, PDK
Bekim SINANI – Raiffesen Bank
Besnik RAMADANAJ – Gazetar i “Express”
Blerim VELA – OSBE
Demush BAJRAKTARI – Kryetar i Forumit Rinor të LDD-së
Dragana MILUTINOVIC – ZFD
Edona DEMAJ – Gazetare e Zërit të Amerikës
Ergin KALA – Zyrtar financiar, Partia Demokratike Turke
Fatime LUMI – Zyra për Media, Ministria e Ekonomisë
Fisnik MUSA – Zyrtar për Media, Ministria e Punëve të Jashtme
Gazmend REXHEPI – INPO
Gorica SČEPANOVIČ – Zyrtar politikash, Qendra për Trashëgimi Kulturore
Hajrulla ÇEKU – Koordinator i Forumi 2015
Kreshnik BASHA – OSBE
Liridon DALIPI – Zyrtar ligjor, Komisioni i Pavarur i Mediave
Liridonë KOZMAQI – Zyrtare për informim publik, Ministria e Drejtësisë
Luaras OSEKU – Zyrtar, OSBE
Mimoza AHMETAJ – Deputete e Kuvendit të Kosovës, PDK
Mirjana JAKŠIČ – Zyrtare ligjore, Gjykata e qarkut, Mitrovicë
Nazim HALITI – Zyrtar projektesh, FIQ
Olivera SLAVKOVIC – Asistente Ligjore, Drejta e Njeriut dhe Komunitet, OSBE
Ramadan KLISURICA – Koordinator, Instituti Demokratik i Kosovës, KDI
Seb BYTYÇI – Projekt menaxher i ITK-së, UNDP
Shqipe NEZIRI – Banka Botërore
Silvana BARDHI – Gazetare, Radio “BBC”
Sinavere RYSHA – Deputete e Kuvendit të Kosovës, LDD
Valentina HOXHA – Zyrtare konsullore, Ambasada e Gjermanisë
Valëza ISLAMI – Forumi Rinor i AAK-së
Vehbi MIFTARI – Ligjërues, Universiteti i Prishtinës / Zëdhënës i LDK-së

Gjenerata e tetë (Viti 2010)

Adnan RRUSTEMI – Koordinator i Shërbimit të Votuesve, KQZ
Afërdita MALIQI – Këshilltare e Zv.Ministrit të Arsimit
Agim ZUZAKU – Këshilltar Politike, Ministria e Punës
Alba BELEGU – UNDP, Zyrtare projekti & Asistente në AUK
Alfred MARLEKU – WUS – Koordinator i Programit Brain Gain
Arbenita PAJAZITI – Ministria e Shëndetësisë, Zyrtare e Lartë
Ardiana PAJAZITI – Gazetare, “Zëri”
Arianit OSMANI – OSBE, Zyrtar për Mbikëqyrjen e Qeverisjes Lokale
Astrit REXHAJ – Instituti Rajonal për Demokraci dhe të Drejta të Njeriut
Blerand STAVILECI – Zëdhënës i PDK-së
Brahim SADRIU – Policia e Kosovës, Zyrtar për Informim
Bul SALIHU – Drejtor i TV Alsat për Kosovë
Burbuqe THACI – Këshilltare për Media e Kryetarit të Prishtinës
Cuneyd USTAIBO – Zëvendësministër i Tregtisë
Dafina ABRASHI – Menaxhere për protokoll, Zyra e Presidencës
Driton SELMANAJ – Menaxher Programi për Qeverisjes Qëndrore, KDI
Elisa HOXHA – Zyrtare për Sigurinë Publike, MIA
Faik HOTI – Drejtor i Departamentit të Informimit, Ministria e Shëndetësisë
Gent BEGOLLI – Kreytar i Forimit Rinor të AAK-së
Jetmir BAKIJA – Menaxher, NDI
Labinot GJONBALAJ – Doganat e Kosovës, Njësia për Intelegjencë
Luan LATIFI – Udhëheqës i Divionit të Licencave, IMK
Mehdi GECI – Udhëheqës i Këshillit të Pavarur Mbikëqyrës të Kosovës
Mimoza GOJANI – Zyra e Zv.Kryeministrit, Zyrtar për Cështje Evropiane
Njomza KRASNIQI – Qeveria e Kosovës, Zyra për komunitete
Petrit KELMENDI – Instituti Liberal
Rita HAJZERAJ – Deputete e LDK-së
Shefki KASTRATI – Zyrtar për Legjislacion, NDI
Shemsedin ALIU – Komisioni Evropian, Programi për Zhvillim për veriun
Skender RECICA – Shef Protokolli i Kryetarit të Kuvendit të Kosovës
Srdjan POPOVIC – Qendra për Paqe dhe Tolerancë, Zyrtar për Informim
Srdjan SENTIC – Zyra e Kryeministrit, Drejtor i Zyrës për Komunitete
Venhar NUSHI – Klubi për Politikë të Jashtme, Koordinator
Visar EMINI – Zv.Kryetar i Forumit Rinor të AAK-së

Gjenerata e nëntë (Viti 2011)

Adem GASHI – Hulumtues, KIPRED
Afrim ADEMI – Anëtar i AKK-së
Afrim ATASHI – Zyrtar, Agjencia Anti-Korrupsion
Agon SINANAJ – Gazetar i Express
Ali VITIJA – Udhëheqës i Unionit Doganor, Doganat e Kosovës
Anita KOSUMI – Zyrtare, Banka Ekonomike
Arjeta SAHITI – Qeveria e Kosovës, Zyra e Kryeministrisë
Armend MAZREKU – Hulumtues, Lëvizja FOL
Asdren OSAJ – Këshilltar për Media i Kryetarit të Prishtinës
Avni BYTYCI – Drejtor Ekzekutiv, OJQ INPO
Behar RAMADANI – Zyrtar në Ministrinë e Brendshme, LDK
Bekim KUPINA – Redaktor, Gazeta Koha Ditore
Besiana HASAJ – Anëtar i FER
Fatlinda NITAJ – Zyrtare në Ministrinë e Punës
Hana LIMANI – Koordinatore për Kthim, UNHCR
Krenar SHALA – Hulumtues, Instituti GAP
Kushtrim BAJRAMI – Zyrtar, Ministria e Arsimit
Labinot LEKAJ – Auditor, Administrata Tatimore e Kosovës
Liridon BAJRAMI – Zyrtar Ligjor, Gjykata Kushtetuese e Kosovës
Muharrem SHEFKIU – Inxhinier, PTK
Nimanja JOVANOVIC – Zyrtar për Media, Ambasada e Mbretërisë së Bashkuar
Rajmonda KUKALAJ – Drejtor, Ministria për Integrime Evropiane
Shkumin ELSHANI – Zyrtar Ligjor, Kuvendi i Kosovës
Srdjan STALETOVIC – Zyrtar, Zyra Civile Ndërkombëtare
Teuta PREKAZI – Këshilltare Politike, UNMIK
Tinka KURTI – Gazetare, KTV
Uran ISMAILI – Anëtar i Kryesisë së PDK-së në Prishtinë
Veton BERISHA – Anëtar i Këshillit Konsultativ për Komunitete\

Gjenerata e dhjetë (Viti 2012)

Agon DULA – Menaxher i Degës së BKT-së në Gjakovë
Agon KRASNIQI – ZëvendësDrejtor, Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës
Albana GASHI – Deputete e Vetëvendosjes
Arben LOSHI – Zyrtar i Lartë per Partneritet Evropian, Kuvendi i Kosoves
Arberita KRYEZIU – Asistente Ekzekutive, Institucioni i Avokatit të Popullit
Arta AVDIU – Gazetare, KTV
Arta BERISHA – Gazetare, Top Channel
Artan KRASNIQI – Gazetar, Koha Ditore
Astrit ZATRIQI – Zyrtar i Programit dhe Zyrtar për Informim Publik – Programi për të Drejtat Civile në Kosovë (CRP/K)
Bekim BYTYQI – Sekretar, LDK dega në Gjakovë
Dijana SIMIJONOVIC – Kolumniste, BIRN
Donjeta GASHI – Gazetare, Klan Kosova
Edona ZOGU – Zyrtare e Komunikimit, UNICEF
Fidan KALAJA – Menaxher i Programit, Lëvizja FOL
Flutura KUSARI – Koordinatore Projekti, BIRN
Gazmend ÇITAKU – Zyrtar i Lartë Ligjor, Ministria e Drejtësisë
Granit TËRNAVA – Koordinator për Donacione, JEF
Isuf ZEJNA – Asistent i Projektit në Programin Promovimit të Transparences dhe Llogaridhenies së Kuvendit të Kosovës, Instituti Demokratik I Kosoves (KDI)
Isuf JAHMURATAJ – Zyrtar i Lartë Ligjor, Ministria e Drejtësisë
Labinot PRENIQI – Njësia e Intelegjencës Financiare
Labinot SMAJLAJ – Menaxher i Financave, AAK
Muhamet BYTYCI – Lëvizje Vetevendosje, Malishevë
Samir HOXHA – Shef Protokolli, Komuna e Prizrenit
Saranda HYSENI – Këshilltare Komunale e AAK-së, Gjakovë
Teuta HALIMI – Drejtoreshë Ekzekutive, Fonacioni Together
Valmir ISMAILI – Menaxher Programi, D4D
Xhelil BEKTESHI – Drejtoria e Financave, Komuna e Prishtinës

Gjenerata e njëmbëdhjetë (Viti 2013)

Adem Beha – Drejtor i programit –KIP
Admir Salihu – Këshilltar ligjor – Lëvizja FOL
Agneta Bytyqi – Këshilltare Komunale – Kuvendi Komunal (LDK)
Alma Tafarshiku – Këshilltare (National Advisor) – GIZ
Alban Abrashi – Udhëheqës – Këshilli Eksperteve për Integrime Evropiane (LDK)
Arbenita Mjekiqi – Zyrtare e lartë për tregun e brendshëm – Ministria e Integrimi Evropian
Armend Ibrahimi – Kryetar Forumi Rinor (LDK)
Behlul Zeka – Drejtor Ekzekutiv – Instituti i Kosovës për Drejtësi – IKD
Beriane Mustafa – Gazetare – RTK Radio
Besim Kuçi – Profesor i Historisë, Anëtar i kryesisë së degës në Suhareke (AAK)
Besnik Krasniqi – Gazetar /Reporter i lartë – Koha Ditore
Burim Gërguri – Kryesues i Kuvendit Komunal – Obiliq (AAK)
Dhurata Prokshi – Përgjigjes e zyrës Rajonale-Caritas Kosova, Nënkryetare e forumit rinor (AAK)
Dren Shahini – Zëdhënës, Lëvizja për Bashkim (LB)
Dukagjin Leka – EULEX
Elbert Krasniqi – Drejtor Ekzekutiv, Agjencia për Demokraci Lokale
Fehmije Deliaj – Udhëheqëse e Njësitit te Revizionit – Dogana e Kosovës
Fitim Sadiku – Drejtor Ekzekuti, POLIS
Fatmir Haxholli – GIZ, Ekspert për Integrime Evropiane
Fjolla Raifi – Hulumtuese/Bartës projektit – Qendra Kosovare për Studime te Sigurisë
Kreshnik Ahmeti – Koordinator për Organizimin e Aktiviteteve- Lëvizja VETËVENDOSJE
Kujtim Bytyqi – Ligjërues, Universiteti Universum
Majlinda Aliu – Gazetare, RTK
Marcelë Restelica – Zyrtare e lartë ligjore për Legjislacion te BE-së/ Departamenti ligjor MZHE
Mergim Lushtaku – Drejtor, Departamenti për Integrime Evropiane dhe Koordinim te Politikave/MAP
Musa Preteni – Kryetar i Forumit Rinor, AAK
Olivera Ceni – Zyrtare për menaxhim të projekteve, Oda Ekonomike e Kosovës
Rinora Gojani – Hulumtuese, Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP)
Shpresa Kaçiku – Koordinatore, Programi për fuqizimin e Parlamentit ( NDI)
Vlora Hyseni – Këshilltare ligjore, Projekt i USAID
Valon Hyseni – Zyrtar i Lartë për reforme te pushtetit lokal – MAPL Qeveria e Kosovës
Vatra Abrashi – Koordinatore e projektit – Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave të Njeriut (KLMDNJ)
Ylber Aliu – Zyrtar për hartimin e projekteve, MPMS

Gjenerata e dymbëdhjetë (Viti 2014)

Arbënor DEHARI – Member of Movement “Vetëvendosja” – Assistant of the Parliamentary Group
Arben IBRAHIMAJ – Finance Officer – Kosovo Property Agency (KAP)
Alban BOGAJ – Administrator in Central Election Commission – and member of Democratic party (PDK)
Alban COLLAKU – Chef of legal division – Ministry of Economic Development
Alban HALITI – Project Menager – Initiative for Progress (INPO)
Albulena GRAJQEVCI -High Official of Policy Planning – The Office of Prime Minister
Alket ZEQIRI – Member of the general council and activity coordinator – Movement “Vetëvendosja”
Altina BESIMI – High official for Jurisdiction and Anti-corruption policies – Ministry of European Integration
Blertan LIBUSHA – Programer at GMDS – and member of Alliance for the Future of Kosova (AAK)
Donika EMINI – Researcher – Kosovar Center for Security Studies (KCSS)
Doruntina UKIMERI – Task Menager – Cross Border Cooperation Program (CBC)
Erna HASANGJEKAJ -Knowledge management and Communication Officer – KFOS – CDF
Fidan ADEMAJ – Intelligence Analyst – Ministry of Economic Development – Financial Intelligence Unit
Fitor MURATI -Project Coordinator-Ministry of Trade and Industry – Member of “Levizja per Bashkim”
Florentina GRUBI – Legal Official – Ministry of Trade and Industry/ Legal Office SDP Kosovo
Ivan TODOROVIC – Program Assistant – OSCE Mission in Kosovo
Kenan TORO – Project Coordinator – Movement ‘FOL’
Kushtrim BRAHIMAJ – Member of Municipal Assembly – Alliance for the Future of Kosova (AAK)
Kushtrim PALUSHI – Specialist in Strategic Jurisdiction – Lawyer Associate
Kushtrim SHEREMETI – Member of the general council of Movement “Levizja per Bashkim” (LB)
Kushtrim SHKODRA – Finance officer and member of Democratic Party (PDK)
Mefail BAJQINOVCI – Journalist – KOHAVISION (KTV)
Milos STANOJKOVIC – Project Coordinator – Youth Initiative for Human Rights (YIHR)
Nita BAKALLI – General Director – Research and Consulting Centre
Nita BICURRI – Program Officer – National Democratic Institute (NDI)
Njomza REXHEPAJ – Adviser to the Minister – Ministry of Trade and Industry
Rasim ALIJA – Project Coordinator – Democracy for Development (D4D)
Shkodran GAJRAKU – Journalist – Klan Kosova Television (Klan)
Uran KRASNIQI – Journalist – Daily “Koha Ditore”
Valentina DEMOLLI – Project Coordinator – Council for Defending Human Rights and Freedom(KLMDNJ)
Valon HOTI – Official at Micro-Financial Institute – member of Movement “Vetëvendosja”
Valton MARKU – Coordinator at the Political Club of Students (KVS)