Konfereca e dyte informuese rreth Marreveshjes Stabilizim Asociim

DSC_0470

Date: 31.01.2017

Instituti i Prishtinës për Studime Politike në bashkëpunim me Grupin për Studime Juridike dhe Politike, sot më 31/1 mbajti konferencën e dytë informuese per MSA – në kuadër të projektit “Marrëveshja Stabilizim Asociim – Kontrata jonë për të ardhmën” – në Prizren. Të ne kete konference kishte zyrtarë te komunës së Prizrenit dhe komunave te tjera rajonale. Kjo konference trajtoi rendesine e MSA si dhe obligimet e komunave.